Spring til indhold

Indstilling til årets lærlingepris

I Persolit har vi et meget højt fokus på vores lærlinge og på at give dem en faglig velfunderet uddannelse.

Derfor er det os en glæde, at vi i år kan indstille vores teknisk isolatør-lærling Mateusz Tyll, der har vist, at man allerede som lærling kan lave et flot arbejde i høj kvalitet.

Mateusz har en rigtig god indstilling til sit arbejde og spørger altid, hvis han er i tvivl om noget. Han er tidligere uddannet elektriker fra Polen, men stod og manglede et arbejde med gode fremtidsperspektiver. Han tog derfor kontakt til en af vores formænd, og efter en prøvetid kom lærepladsen i stand.  Det viste sig heldigvis at være det helt rigtige valg for begge parter.

Som Mateusz fortæller: ”Jeg er glad for mit arbejde, og jeg synes, det er fedt, at der er så mange forskellige arbejdsopgaver. Der er også rejsedage en gang imellem, og det er sjovt at komme ud og opleve andre steder”.

Også blandt vores kunder, og ikke mindst af sin lærer på AMU Syd, hvor skoleopholdene finder sted, får han ros.

Vi krydser fingre for, at Mateusz løber med prisen senere på året, når udvælgelsen finder sted.

DI’s lærlingepris uddeles hvert år blandt DI’s 18 regionalforeninger, som hædrer en lærling fra deres område, der har udmærket sig i særlig grad. Alle Dansk Industris medlemsvirksomheder kan indstille en lærling eller elev fra deres virksomhed til titlen som årets lærling.

Årets lærlingepris