Spring til indhold

Stillads

Vi leverer og bygger stilladser til alle typer arbejde i højden. Vi kan løse opgaver indenfor stillads i hele landet med kort varsel, og vi tilbyder også droneinspektioner, højderedning og rope access.

Stilladser til alle typer arbejde og arbejdsplatforme

Vi tilbyder alt inden for stilladser og står klar til at udføre opsætning af stilladserne, du skal bruge til dit arbejde. Vi råder over mange stilladser og har derfor med sikkerhed det helt rigtige stillads til alle typer af byggepladser og arbejdsopgaver. Eksempler på stilladser, vi tilbyder, er industristillads, facadestillads og murerstillads. Derudover har vi blandt andet mulighed for at foretage totalinddækning eller opsætte en person- og materialehejs. Hvis du står og skal bruge et stillads, kan du med stor fordel kontakte os og få en snak med en af vores mange kompetente medarbejdere. De står klar til at udføre enhver arbejdsopgave og er også klar på at opsætte dit stillads, når du har brug for det.

Et ekstra sikkert stillads

Hos Persolit Entreprenørfirma har vi et stort fokus på ekstra sikkerhed og at opstille stilladser, så de står så stabilt som muligt. Fordi vi har større fokus på stabilitet helt fra bunden, giver det mulighed for at bygge højere stilladser, og man kan dermed nå højere op uden at føle sig usikker. Uanset hvilken type stillads du måtte have brug for, er du altså sikret den højeste sikkerhed hos os. Det betyder også, at du som virksomhedsejer er sikker på, at stilladsets opførelse overholder alle de krav, arbejdstilsynet har i forbindelse med stilladser.

Øvrige ydelser

Foruden stilladser tilbyder vi også droneinspektion, som kan være yderst nyttigt for at kortlægge stabiliteten af bygninger og konstruktioner samtidig med, at man kan finde ud af, hvor det er muligt at arbejde. Det er også muligt at bruge dronerne til rutineeftersyn, så der ikke skal bruges ressourcer på at sætte stillads op for at gennemgå disse. Derudover tilbyder vi højderedning, rope access (erhvervsklatring), riggerarbejde og levering af byggepladshegn. Disse byggepladshegn kan eksempelvis bruges til at afdække et stillads for udefrakommende som en tyverisikring.

Kontakt os for mere information

Ovenover kan du læse meget mere om de forskellige stilladstyper og øvrige ydelser. Du kan også tage fat i os på telefon +45 63 10 52 70 eller på mail persolit@persolit.dk for professionel rådgivning.