Spring til indhold

Referencer

Her ser du et udpluk af vores tidligere projekter. Vi tilbyder en lang række ydelser inden for bl.a. teknisk isolering, tyndpladebeklædning og stillads, og derfor kan vi løse en lang række opgaver på mange af vores projekter.

Teknisk isolering

Isolering

Teknisk isolering hos Persolit

Vores kunde ABC Pavilloner A/S, som fremstiller præfabrikerede pavilloner og moduler, kontaktede os med en meget spændende opgave.

Firmaet havde netop leveret moduler til to nye børnehaver i Nuuk på Grønland, og havde nu brug for at få ventilationskanaler og afløbsrør, som løber under bygningerne, isoleret.

Jobbet bestod af isolering og inddækket med trapez- og planplade.

Da man ikke kan grave i undergrunden, er pavillonerne fastgjort på søjler, som så bliver fastgjort til undergrunden og omkredset af en sokkel.

På trods af rejserestriktioner, det noget anderledes arbejdsmiljø og ind imellem udfordrende grønlandske klima, blev opgaven udført med stor tilfredshed fra vores kunde.

Se flere referencer

Facade

Nyborg facade

Facade i Nyborg

I Nyborg er der i disse år iværksat en større renovering af bygningerne i bymidten. Renovering og fornyelse skal ske, så det matcher de gamle bygninger, men samtidig giver et moderne løft.

Ved Nyborg Rådhus har den eksisterende glasgangsforbindelse mellem Nyborg Rådhus og Nyborg Kommune gennemgået en større renovering. Glasgangsforbindelsen har fået ny facadebeklædning udført i materialet tombak. Glasgangsforbindelsen skulle renoveres både inde og ude, og Persolit stod for beklædning af facaden og loftet.

Vores værksted i Munkebo, som har stor erfaring med fremstilling af elementer i tombak, blev koblet på opgaven. Til denne opgave har vi fremstille tombak kassetter, hatteprofiler samt inddæknings profiler til vinduer og tilstødende bygninger.

Facadebeklædning i tombak har den egenskab, at det ikke irrer og bliver grønt i lighed med almindeligt kobber. Tombak er en legering af zink og kobber, der i sin rå form har udtryk af messing, overfladen vil med tiden patinere smukt af vejr og vind, og fremstå i en varm mørkebrun nuance.

Projektet blev udført i samarbejde med Dreier & Co. og Harrebek Arkitekter A/S.

Se flere referencer

Produktion

Filterhuse

Filterhuse

Vi har stor erfaring med fremstilling af filterhuse af forskellige typer og størrelser. Vores filterhuse anvendes bl.a. inden for industrien, fødevarebranchen og hospitaler. Alt afhængig af vores kunders specifikke krav, sker design og konstruktion af det enkelte filterhus altid i et tæt samarbejde med kunden.

Denne opgave gav vores værksted i Munkebo en ekstra udfordring, da filterhuset var oppe i en lidt anden størrelse end sædvanlig. Derfor krævede det lidt ekstra kreativitet, for at kunne løse opgaven.

Kunden bestilling lød på et filterhus, som skulle bygges op som et to-trins hus, hvor første del består af 16 sammenboltede specialrammer. Anden del bestod af en standard opbygning for 16 almindelige posefiltre.

Det færdige mål på huset var 2500x2500x1700 mm. På grund at størrelsen, måtte vi tage vores kran på værkstedet i brug, for at kunne montere overgangsstykket. Med kranen kunne vi dermed tippe filterhuset, så vi kunne komme ind under og få overgangsstykket gjort fast til filterhuset.

Endnu en spændende opgave, som blev løst til kundens store tilfredshed.

Se flere referencer