Spring til indhold

Droneinspektion

Vi kan alt - og siger aldrig nej!

Vi laver droneinspektioner på alt fra svært tilgængelige ventiler til store landområder. Vi anbefaler en droneinspektion for at kortlægge standen af bygninger og konstruktioner. Ved en droneinspektion kan både små og store uregelmæssigheder opfanges, så arbejdet kan planlægges efter det reelle behov.

Overflyvning af større områder

En droneinspektion af større naturområder skaber overblik over, hvor du kan arbejde, og hvordan området skal reetableres efter arbejdet. F.eks. ved gravearbejde, når der skal graves kabler og rør ned i jorden, overflyver vi området før arbejdet for at give dig et overblik.

Hvis du skal dokumentere reetableringen af et naturområde, laver vi også en overflyvning efter arbejdets afslutning, så materialet kan sammenlignes.

Kontakt

Hovednummer: 63 10 52 70

Steevan Petersen
ssp@persolit.dk
tlf: 20 42 78 91

Danni Siem
ds@persolit.dk
tlf: 51 64 84 78

Jesper Tornvig-Korup
jtk@persolit.dk
tlf: 40 15 01 06

John Duus
jd@persolit.dk
tlf: 24 90 13 12 

Droneinspektion Persolit stilladsfirma A/S

Droneinspektion af kedler og tanke

Indendørsdroneinspektion giver mulighed for at efterse svært tilgængelige steder i en produktion, på et kraftværk eller andre større faciliteter. Fordelen ved dronen er, at den både kan komme til højt oppe og dybt inde i konstruktioner, kedler og tanke.

Rutineeftersyn af kedler og tanke kan ofte klares med en drone, så du slipper for at opsætte stillads og bruge mandetimer på at gennemgå alle områder. Med en droneinspektion kan du se hvilke dele, der trænger til vedligehold, og hvor meget tid og materiale du skal sætte af til opgaven. Tanke skal typisk inspiceres hvert femte år for at sikre, at coatingen er ren og intakt, mens kedelinspektion typisk skal gennemføres hvert år.

Inspektion af bygninger

Vi laver både facadeinspektion og indvendig droneinspektion af bygninger og bygningsdele som skorstene eller conveyorbånd. Inspektionen er en del af vedligeholdelsesplanen og sikrer, at bygningerne er i god stand og ikke har småskavanker. F.eks. udendørs på skorstene, kan små skader som revner, afskallet maling eller beskadiget beklædning hurtigt udvikle sig til større problemer. Vi ser derfor efter skader, der på sigt kan give vand i konstruktionen og føre til rust- eller frostskader. Dertil efterser vi også samlinger og skruer på facadekonstruktioner med facadeplader. På conveyorbånd ser vi typisk efter skader på konstruktionen og beklædningen eller utætheder og revner, der kræver vedligehold.

Endelig bruger vi også termisk kamera til at efterse bygninger og rørsystemer for at identificere kuldebroer. Det termiske kamera virker på den måde, at koordinaterne indlejres i billedet, så du hurtigt kan finde kuldebroen på anlægget og foretage de nødvendige reparationer. Vi tager både almindelige billeder og termiske billeder, så du kan se den nøjagtige placering af kuldebroen.

droneinspektion af bygninger med termisk kamera Persolit stilladsfirma A/S

Brug for vejledning?

Hvis du er i tvivl, om en drone er den rigtige løsning til din opgave, så rådgiver vi dig gerne. Fortæl os om din opgave, så hjælper vi dig videre.