Spring til indhold

Andre ydelser

Vi kan alt - og siger aldrig nej!

Vi kan løse mange forskellige opgaver på byggepladsen såsom højderedning, rope access, riggerarbejde og levering af byggepladshegn. Vores montører kan også lejes som kranførere og truckførere efter behov. – Kontakt os og hør mere. 

Vi løser dine opgaver

Har du ubudne gæster på byggepladsen, problemer med at transportere materialer eller skal du flytte store maskiner? Vi leverer både byggepladshegn, kran- og truckførere og alt til riggerarbejde.

Vi kan tyverisikre alle stilladser, så udefrakommende ikke har adgang til stilladset og dermed til bygningen. Tyverisikringen laves enten ved at afdække stilladsets med plader eller ved at afspærre stilladset med byggepladshegn.

Kontakt

Hovednummer: 63 10 52 70

Danni Siem
ds@persolit.dk
tlf: 51 64 84 78

Jesper Tornvig-Korup
jtk@persolit.dk
tlf: 40 15 01 06

John Duus
jd@persolit.dk
tlf: 24 90 13 12 

John Duus
jd@persolit.dk
tlf: 24 90 13 12 

Faldsikring rope access, højderedning, sikkerhed på arbejdspladsen Persolit Stilladsfirma A/S

Rope access

Rope access (erhvervsklatring) bruges til opgaver i højden, hvor fleksibilitet er vigtigt. Ofte kan rope access erstatte et stillads, hvis vi kan få adgang til arbejdsområdet ovenfra. Fra klatreselen udfører vi reparationer, kortlægger vedligeholdelsesbehov og løser de opgaver, der er svært tilgængelige.

Rope access bruges fx i vindindustrien, når vindmøllevingerne skal efterses, repareres eller vedligeholdes. Her er det både svært og unødvendigt at opsætte et almindeligt stillads, og opgaven løses både billigere og hurtigere med rope access. Mindre murer- og maleropgaver i højden kan som regel også løses med reb, så du helt slipper for et stillads.

Højderedning

Ved arbejde i højden, hvor der benyttes faldsikringsudstyr, kan det være nødvendigt at have en plan for højderedning, inden arbejdet går i gang. Det kan fx være på kedler og skorstene. Hvis du ønsker højderedning, står vi standby under opgaven og er klar til at sætte ind, hvis det bliver nødvendigt.

Droneinspektion

Droneinspektion

Vi udfører droneinspektioner af bl.a. byggepladser, tanke og kedler, så du kender omfanget af arbejdet, før du indhenter tilbud. Med andre ord kan du vurdere opgavens omfang, før du sætter et stort vedligeholdelses- eller reparationsarbejde i gang.

Hvis du skal dokumentere arbejdet eller reetablering af områder efter arbejdet, overflyver vi området med drone før og efter, så du har den tilstrækkelige dokumentation. Du kan læse mere om vores droneinspektioner her.

Brug for vejledning?

Vi kan kort sagt løse mange forskellige opgaver på byggepladsen, og vi giver gerne en hånd med, hvor vi kan. Hvis du har en særlig udfordring, så ring til os – vi finder en løsning.