Spring til indhold

Person- og materialehejs

Vi kan alt - og siger aldrig nej!

Til transport af personer og materialer på byggepladsen har vi person- og materialehejs
(også kaldet godselevatorer) og wirehejs til alle formål.

Wirehejs

Vi har wirehejs til de fleste behov på byggepladsen. Vores wirehejs kan løfte fra 50 kg til 2 ton og transportere alt fra lette isoleringsmaterialer til mørtel, vinduer og døre. Med et velfungerende hejs kan materialerne leveres til håndværkerne hurtigt og efter behov, så arbejdsområdet holdes fri.

Vi sørger for opsætning af hejset på byggepladsen, og vi har udstyr til de fleste behov.

Kontakt

Hovednummer: 63 10 52 70

Danni Siem
ds@persolit.dk
tlf: 51 64 84 78

Jesper Tornvig-Korup
jtk@persolit.dk
tlf: 40 15 01 06

John Duus
jd@persolit.dk
tlf: 24 90 13 12 

John Duus
jd@persolit.dk
tlf: 24 90 13 12 

personhejs og materialehejs Persolit stilladsfirma A/S

Hvornår skal man bruge materialehejs?

Det er et krav at bruge person- og materialehejs på pladser, hvor der i mere end to måneder foregår arbejde i 25 meters højde eller dybde. Man bruger dog ofte hejs til både personer og materialer til langt mindre afstande, fordi det sparer værdifuld tid i løbet af arbejdsdagen og skåner håndværkerne for mange skridt og løft af materialer.

Et person- og materialehejs, der sikrer effektiv transport i højden og dybden, er typisk en god investering, hvis håndværkerne ofte skal bevæge sig mere end 10-15 meter i højden i løbet af arbejdsdagen. Et materialehejs er en god idé, hvis der skal fragtes mange materialer op og ned, fordi det kan være både fysisk belastende og tidskrævende.

Person- og materialehejs

Person- og materialehejs øger effektiviteten på arbejdspladsen. Ved hver genopstilling skal hejs og elevatorer efterses af en sagkyndig, og personhejs skal derefter efterses hver måned.

Når en personelevator eller et personhejs bruges sammen med et stillads, skal der som udgangspunkt være fastmonteret tag på personelevatoren. Det forhindrer objekter fra stilladset i at ramme personer i hejset eller elevatoren.

Person- og materialehejs skal også opstilles sikkert i forhold til stilladset, så hverken personer i hejset eller på stilladset kan komme i klemme eller på anden måde komme til skade.

Personhejs Persolit Stilladsfirma A/S

Brug for vejledning?

Ring til os og hør nærmere, hvis du har brug for et hejs på byggepladsen.