Spring til indhold

Facade

Hos Persolit Entreprenørfirma A/S udfører vi facade- og tagentrepriser for både industrien og byggeriet. Vores opgaver spænder fra opbygning af kraftværker og industribygninger til beklædning af diverse byggerier. Vi har derfor kompetencerne til mange forskellige opgaver inden for facadebeklædning.

En facade nedbrydes over tid

Der findes mange forskellige typer facadebeklædning, men uanset typen på pladerne har enhver facadebeklædning en begrænset levetid grundet naturens kræfter. Det danske klima byder på både alt fra frost og sol til vind og regn, hvilket påvirker en facade på hver sin måde. Solen kan eksempelvis være med til at afblege facadebeklædningen, mens en stærk vind kan resultere i skader fra omkringliggende objekter som sand og småsten. Derfor er det vigtigt med beklædningsplader, der beskytter facaden på bygninger fra al slags vejr. Hos Persolit har vi erfaring med stort set alle typer overflader, og vi kan derfor udvælge de helt rette plader til din bygnings facadebeklædning med det simple mål, at det skal kunne holde så længe som muligt.

Udskiftning af ældre facadebeklædninger

Vind og vejr har altså en stor betydning for levetiden for en facadebeklædning. Det tager vi naturligvis højde for, når de ældre facader skal udskiftes. Det betyder, at vi tager os god tid i vores udvalg af facadebeklædning, så de nye facadeplader er tilpasset omgivelserne. Det er vigtigt, at facaden og dens overflade er af høj styrke, så den kan holde i så mange år som muligt. En robust facadeplade giver også de bedste forudsætninger for vedligeholdelse af en ny facadebeklædning, som altså sikrer en lang holdbarhed. Hos Persolit kan vi ikke kun hjælpe med udvælgelse af den rette facadebeklædning, vi kan også stå for montering af beklædningen samt give gode råd i forhold til at kunne vedligeholde overfladen.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Hos Persolit Entreprenørfirma A/S står vi klar til at hjælpe dig med facadebeklædning til både industri og byggeri. Du kan læse mere om de to typer her på siden, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale. Så kan du sammen med én af vores kompetente medarbejdere drøfte dine ønsker for facadebeklædningen, så I sammen kan finde frem til den rette løsning til netop dit næste projekt.