Spring til indhold

Industri

Vi har stor erfaring med tyndpladebeklædning af tag og facade indenfor industribyggeri på bl.a. kraftværker, raffinaderier, produktions- og procesanlæg. Vi deltager gerne fra idé til aflevering og styrer projektet sikkert igennem alle faser af byggeriet.

Facadeløsninger til industrien

Tyndpladebeklædning i stål og aluminium udføres efter projektspecifikke mål tilpasset kundens behov. Vi anvender typisk profilerede plader såsom trapezplade, sinusplade, rigler i C- og Z-profiler, højprofiler, sandwichpaneler i skum og mineraluld samt kompositplader som fx Alucobond, bagvægskassetter, facadekassetter og strækmetal.

Vores facadeløsninger anvendes typisk på lagerhaller, industrihaller, silo- og procesanlæg og industribygninger til produktionsanlæg. På vores værksted producerer vi selv alle tyndpladeinddækninger til byggeriet, og vi kan derfor udføre projektspecifikke løsninger.

Beklædning med tyndplade

Beklædning med tyndplade

Beklædninger i stål og aluminium, såsom trapezplader og sinusplader, er lette at tildanne og arbejde med. Når et byggeri skal lukkes hurtigt, anvender vi ofte sandwichpaneler, der har integreret isolering og dampspærre. Sandwichpaneler er den hurtige og effektive løsning til at lukke bygningen med, mens sinus- og trapezplader typisk er en billigere og mere fleksibel løsning.

Tyndpladerne forarbejdes på vores eget værksted, og vi kan derfor levere og montere projektspecifikke inddækninger og profiler. Dette er typisk profiler til afslutning ved hjørner, døre, vinduer, gennemføringer m.m., så vi kan altid finde en løsning, der matcher dit behov.

De fleste tyndplader er fremstillet af rene materialer og kan derfor med fordel sendes til genanvendelse, når de har udtjent deres formål. På den måde indgår materialerne i et cirkulært kredsløb gennem deres lange levetid.

Entrepriser

Ved entrepriser kan vi hjælpe dig fra idé til fremstilling og montering af facaden. Arbejdet udføres ofte som lukningsentrepriser, der bl.a. kan omfatte vægge, tag, brandventilation, døre og vinduer. Persolit har mange års erfaring inden for projektledelse af denne type projekter, og vi indgår gerne i tæt samarbejde med bygherren.

Vi udfører entrepriser i hele landet, hvor vores ekspertise og knowhow inden for tyndpladebeklædning bidrager til det overordnede projekt.

Facade til entrepriser

Vi kan hjælpe

Vi vejleder gerne om det rette materiale til dit byggeri, så du finder den bedste balance mellem udseende, pris og funktionalitet, herunder korrosionskrav og levetid. Er der krav til isolering mod varme, kulde, lyd og/eller brand i tyndpladebeklædningen, udfører vi dette i henhold til gældende normer.

Tøv ikke med at ringe til os, hvis du har spørgsmål til facadebeklædning.