Spring til indhold

Specialstilladser

Vi kan alt - og siger aldrig nej!

Specielle arbejdsopgaver kræver specielle stilladser. Til broer, skorstene og arbejde i højden bygger vi derfor specialstilladser, som giver adgang og samtidig forstyrrer andre mindst muligt. Til fjernelse af asbest og PCB har vi miljøstilladser, som sikrer arbejdsmiljøet for håndværkerne.

Miljøstillads til PCB- og asbestsanering

Et miljøstilladser er et stillads, som er indrettet med flere teltsektioner og opstilles i forbindelse med asbestsanering og fjernelse af PCB i bygninger. Miljøstilladser minimerer støvgener for håndværkerne i arbejdsområdet og bidrager til at undgå spredning af støv til omgivelserne. Efter brug bortskaffes miljøteltene til deponi.

Kontakt

Hovednummer: 63 10 52 70

Steevan Petersen
ssp@persolit.dk
tlf: 20 42 78 91

Danni Siem
ds@persolit.dk
tlf: 51 64 84 78

Jesper Tornvig-Korup
jtk@persolit.dk
tlf: 40 15 01 06

John Duus
jd@persolit.dk
tlf: 24 90 13 12 

Facadestillads fynsværket Persolit stilladsfirma A/S

Sværlaststillads med høj lasteevne

Et sværlaststillads bruges til de opgaver, hvor lastkravet er højere end de 6 normale lastklasser. Det kan fx være ved murerarbejde, hvor der skal opbevares sten og mørtel flere steder på stilladset på en måde, som øger belastningen.

Mindre sektioner af stilladset kan også være sværlastgodkendte, så materialer kan opbevares på materialeplatformen og kun distribueres til det almindelige stillads efter behov.

Et sværlaststillads er et specialstillads, og der findes ikke en standardløsning. Derfor beregner vi en løsning, der passer til dine behov – hverken mere eller mindre. Der er næsten ingen grænser for, hvor stor lasteevne vi kan bygge stilladset til, og med udgangspunkt i jordforhold, materialebehov og adgangsbehov opstiller vi en stilladsløsning, der matcher dit byggeri.

Læs mere om sværlaststilladser under industristillader her og ladetårne her

Stillads til tage og lofter

Hvis det ikke er nødvendigt at holde gulvet frit, er en rulleplatform en fleksibel løsning til arbejde i højden. Rulleplatformen bruges fx til loftsarbejde i sportshaller og industrihaller, hvor gulvet er frit. Platformen er let at flytte og er derfor mere mobil end andre stilladstyper. Det er derfor både nemmere og billigere at bruge en rulleplatform, hvis arbejdet egner sig til det.

Til arbejde oven på et tag kan vi anvende skorstensstillads, som monteres på taget. Skorstensstilladset giver fuld adgang rundt om en skorsten, så murere og andre håndværkere kan arbejde effektivt på taget. Fordi et skorstensstillads er monteret på taget, kræves der ikke inddækning som på et brostillads.

Speciel stillads til tage og lofter Persolit stilladsfirma A/S

Stilladser til broer og skorstene

Brostillads bruges bl.a. til reparation og vedligehold af jernbanebroer og motorvejsbroer, herunder maling og sandblæsning. Derfor pakkes brostilladser ofte tæt ind, så rester og affald fra arbejdet ikke ender på vejbanen, skinnerne eller i vandet.

Et brostillads kan stå på jorden, men det er som regel mere praktisk at bruge et hængestillads, som er ophængt i kæder, stålrør eller lignende. Et hængestillads giver en sikker og stabil arbejdsplatform uden at forstyrre trafikken under broen. Derfor bruges hængestilladser også i industrien, hvor et almindeligt stillads til arbejde i højden vil forstyrre driften på gulvet. Læs mere om stilladser til industrien her

Brug for vejledning?

Har du en opgave, der kræver et specielt stillads, så ring til os og få et godt bud på en løsning.