Spring til indhold

Ufaglært arbejdskraft

Ufaglært arbejdskraft søges

Vores tekniske isolatører har meget travlt og har brug for flere kolleger i hele landet.

Vi søger derfor dig, som har kompetencer og erfaring inden for teknisk isolering og tyndpladebearbejdning. Har du erfaring som tømrer, murer eller ventilationsmontør, vil det også være relevant.

Persolit arbejder primært inden for industrivirksomheder, kraftværker, byggeriet og marine med teknisk isolering af tanke, beholdere, ventilationsanlæg, rør og installationer generelt. Derudover beskæftiger vi os også med løsninger inden for tag- og facadebeklædning, og har fremstilling i eget pladeværkstedet. Du vil derfor få mulighed for meget varierende og spændende arbejdsopgaver.

Din motivation for jobbet er det vigtigste kombineret med, at du har hænderne skruet rigtigt på og har en god praktisk tilgang til opgaverne. Vi forventer, at du har et godt fysisk helbred, og kan lide at arbejde sammen med andre. Ligeledes forventer vi, at du er mødestabil med en positiv indstilling.  

Vi tilbyder gode løn- og arbejdsvilkår, mulighed for yderligere faglig udvikling samt gode kolleger, der er parate til at hjælpe dig godt i gang i Persolit. 

Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt og har stort fokus på at levere den aftalte kvalitet til aftalt tid til kunderne. 

Er du interesseret?

Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte os. Find den afdeling, der er tættest på dig under Kontakt. Du er også velkommen til at sende en ansøgning til job@persolit.dk eller ansøge via nedenstående knap.