Spring til indhold

Projektleder til Aalborg

Vores afdeling i Nørresundby søger en projektleder til alsidige projekter indenfor teknisk isolering. Afdelingen har gennem årene udviklet særlige kompetencer og løsninger med bl.a. egenproduktion på tyndpladeværkstedet målrettet lokale kunder.

Organisation:
Projektlederen refererer til afdelingslederen for afdelingen i Ålborg, hvor der er ansat en projektleder, en kontorassistent og 20 timelønnede.

Arbejdsstedet er med udgangspunkt i Nørresundby ved Aalborg med en arbejdsradius fra Aarhus og til Skagen. Projektlederen følger projektet helt fra tilbudsfasen til afsluttet projekt.

Stillingen:
Projektlederen opsøger og udvælger sammen med ledelsen de relevante projekter. Derefter skal projektlederen udarbejde tilbud, forhandle projektet og efterfølgende varetage ledelsen af den gennemførende del, herunder dokumentation og tæt dialog med kunden. Projektlederen har ansvaret for at sikre sund økonomi i projektet samt god kundetilfredshed.

Projektlederen skal bl.a. forberede materialer og udstyr, indkøb og mandskabsplanlægning samt i den gennemførende del sikre tæt dialog med formand og medarbejdere på pladserne, så projekter gennemføres iht. aftaler og planer.

Kunderne er bredt funderet indenfor forsyningsvirksomheder, kraftværker, industrivirksomheder herunder industri -og procesanlæg, maritime miljø og offshore.

Projektlederen har fokus på at hjælpe kunderne helt i mål med projekter, men skal også være opmærksom på mulige ekstraarbejder og nye projekter hos kunden.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Udarbejdelse af tilbud
 • Kontraktforhandlinger evt. supporteret af afdelingsleder
 • Budget og økonomistyring, løbende fakturering
 • Projektgranskning herunder løbende tilpasning af aftaler ved projektændringer
 • Indhentning og udarbejdelse af nødvendige tekniske beskrivelser og dokumentation
 • Udarbejdelse af risikovurderinger og APV’er inkl. arbejdsmiljøvurderinger
 • Udarbejdelse af kontrol- og procesplaner for tilsyn af egne arbejder
 • Montageplanlægning og koordinering inkl. tidsplaner
 • Indkøb og bestilling af materialer både eksternt og internt
 • Ledelse af egne timelønnede medarbejdere på pladserne
 • Løbende opfølgninger og tilsyn på byggepladser samt deltagelse i projekt -og byggemøder
 • Afslutning af projekter inkl. aflevering til kunde/bygherre og opfølgning på evt. mangler samt slutfakturering
 • Sætte sig grundigt ind nye teknologiske muligheder og løsninger
 • Øvrige forfaldende opgaver i samarbejde med afdelingsleder

Succeskriterier:
Inden for de første 6-12 måneder forventes projektlederen at have:

 • Erhvervet sig tilstrækkelig viden til selvstændigt at kunne gennemføre projekter
 • Gennemført projekter med god kundetilfredshed, rettidighed og inden for aftalt økonomi
 • Medvirket til yderligere godt samarbejde i afdelingen og med den øvrige organisation

Kandidaten:
Ideelt set har du en baggrund som maskinmester, bygningskonstruktør, teknisk isolatør med ledelsesuddannelse eller på anden vis uddannelse og erfaring indenfor projektledelse.

Du har erfaring med at begå dig på en byggeplads eller på sites med installation af tekniske anlæg eller lignende og trives med en kombination 75/25 på kontoret i Nørresundby og ude på byggepladserne og hos kundernes site.

Du kan begå dig i et travlt og omskifteligt miljø, bevare overblikket og sikre et godt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du er god til at holde mange bolde i luften, kan prioritere i hverdagen og evner at motivere og formidle viden til medarbejderne på en god og konstruktiv måde.

Du er god til at holde fremdrift og aftaler på projekterne. Du behersker skriftligt og mundtlig dansk over gennemsnit og kan ligeledes begå dig på engelsk i skrift og tale samt har forståelse for teknisk dokumentation.

Du er en habil bruger af Office-pakken.

Du har en analytisk og systematisk tilgang til opgaverne. Du er udadvendt, opsøgende og energisk samtidig med, at du kan arbejde og træffe beslutninger selvstændigt.

Benefits:
Du tilbydes et selvstændigt og spændende job med varierende arbejdsopgaver, hvor du vil opleve masser af muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil få en grundig oplæring i Persolits mange kompetencer.

Jobbet er som led i et generationsskifte på længere sigt samt en generel udvidelse af aktiviteterne, og der vil derfor være gode karrieremuligheder.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt inkl. firmabil, sundhedsforsikring, pension mv.

Ansøgning:
Ansøgning sendes til researcher Maja Vind på mail mvi@expuri.com
ANSØG HER: https://expuri.com/stilling/projektleder-2/

Kontakt
Ulrik Bo Andersen
Headhunter og CEO
Mail ua@expuri.com
Mobil 3133 8221