Spring til indhold

Egenproduktion

På vores værksteder fremstiller vi alt i tyndplade til facader og beklædning af industriisolering og HVAC. Værkstederne leverer materialer til vores kunder i tyndplade, og vi kan hjælpe med at løse alle typer opgaver. Produktionen er fleksibel og kan løse hasteopgaver i løbet af kort tid, og vi kan levere med meget kort varsel.

Bearbejdning af tyndplade

Vi servicerer vores facadesektion med facadebeklædning og profiler. Opgaven planlægges i samarbejde med kunden, hvorefter værkstedet fremstiller plader og profiler efter mål og tegninger. Vi kan hurtigt omdanne tegninger til skærefiler til vores fiberlaserskærer, og derfor er vores værksted kendetegnet ved effektiv og hurtig problemløsning.

Værkstedet bearbejder tyndpladematerialer såsom aluminium, aluzink, rustfrit stål, galvaniseret stål og lakeret plade. Kundens ønsker og behov bestemmer materialet, og vi kan hjælpe med at vejlede om materialernes egenskaber for at sikre den rette vejr- og korrosionsbestandighed.

Beklædning af rør, kanaler og installationer

Fra værkstedet servicerer vi vores montører i hele landet med alle typer beklædning i tyndplade. Vi fremstiller bl.a. beklædning til rør, bøjninger, flanger og ventiler. Vi er også leveringsdygtige i beklædning til tanke, beholdere og kedler.

Til vores HVAC-sektion fremstiller vi beklædning som afslutning på isolerede ventilationskanaler. Her producerer vi typisk beklædning til runde og firkantede ventilationskanaler, bøjninger, springstykker, påstik og reduktioner.

Vi leverer også filterhuse efter kundens ønske i alle tænkelige størrelser og udformninger.                                                                                                                     

 

Eget pudeværksted

På vores pudeværksted fremstilles isoleringspuder efter kundens ønske. Puderne monteres bl.a. på kraftværker, varmecentraler og pumpestationer, hvor det er nødvendigt med en fleksibel isoleringsløsning. Isoleringen i isoleringspuderne er som regel mineraluld eller keramisk isolering, afhængigt af medietemperaturen. Puderne på- og afmonteres bl.a. ved hjælp af hægter eller velcro, og de er derfor velegnede til installationer, der jævnligt skal efterses eller vedligeholdes.

Eget pudeværksted

Få den bedste løsning

Vores projektledere vejleder om de bedste løsninger og materialer med udgangspunkt i den enkelte isoleringsopgave.