Projektleder til det maritime

Persolit, der har hovedkontor i Munkebo og afdelinger 8 steder i Danmark, er en entreprenør- og byggevirksomhed, der leverer energieffektive byggeløsninger til forskellige brancher – både inden for den private og offentlige sektor. Virksomheden, der er familieejet og har eksisteret i mere end 80 år, er kendt for at udføre krævende, kundespecifikke projekter i høj kvalitet med teknisk isolering som omdrejningspunkt. Der er ca. 250 medarbejdere ansat.

Jobbet:
Projekterne foregår i hele Danmark, hvorfor du må være forberedt på en del kørsel ud til projekterne. Kunderne er bredt funderet inden for det maritime, forsyningsvirksomheder, kraftværker, industri- og procesanlæg. Du er vores projektleder på projekterne med fokus på at hjælpe kunderne helt i mål på både større og mindre opgaver samt tilkomne ekstraarbejder. Ideelt set har du en baggrund som maskiningeniør, maskinmester, skibsmontør, klejnsmed eller tilsvarende med godt kendskab til den maritime sektor fra f.eks. værftsindustrien og rederier. Jobbet er som led i et generationsskifte, og der vil være en grundig oplæring i den første periode.

Dine opgaver:

  • Opsøgende på opgaver inden for teknisk isolering primært hos maritime virksomheder
  • Udarbejdelse af tilbudskalkulationer
  • Kontraktforhandlinger
  • Budget og økonomistyring, løbende fakturering
  • Udarbejdelse af tekniske beskrivelser, tegningsdokumentation samt øvrigt projektgrundlag
  • Planlægning af montage, arbejdsmiljøforhold og koordinering inkl. tidsplaner
  • Ledelse og motivering af egne timelønnede medarbejdere
  • Løbende opfølgninger og tilsyn på opgaverne samt deltagelse i projektmøder
  • Afslutning af projekter inkl. aflevering til kunden med fokus på god kundetilfredshed

Din profil:
Du har en praktisk tilgang til arbejdet og erfaring med at køre projekter i tæt samarbejde med kunderne med fokus på krav og regler i den maritime sektor. Du kan begå dig og bevare overblikket i et travlt og omskifteligt miljø og samtidig med, at du sikrer et godt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du er god til at holde fremdrift og aftaler på projekterne, er resultatorienteret med fagligheden i fokus. Du behersker skriftlig og mundtlig dansk og kan ligeledes begå dig på engelsk i skrift og tale samt har forståelse for teknisk dokumentation.

Du har en praktisk og systematisk tilgang til opgaverne. Du er udadvendt, opsøgende og energisk samtidig med, at du kan arbejde og træffe beslutninger selvstændigt. Du er desuden en habil bruger af Office-pakken.

Vi tilbyder:
Et selvstændigt og spændende job med varierende arbejdsopgaver, hvor du vil opleve masser af muligheder for faglig og personlig udvikling. Kulturen i virksomheden er præget af en uformel omgangstone og en praktisk tilgang til løsning af opgaverne. Du vil få en grundig oplæring i Persolits mange kompetencer.

Arbejdsstedet er med udgangspunkt Munkebo på Fyn. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt inkl. firmabil, sundhedsforsikring mv.

Er du interesseret?

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte projektleder Jan Aagaard på telefon 5157 2881.

Send din ansøgning og CV til persolit@persolit.dk og angiv ”Projektleder, marine” i emnefeltet eller via nedenstående knap.

Samtaler vil blive afholdt løbende, som ansøgninger modtages.