Spring til indhold

Projektleder marine

Vi søger en projektleder til vores maritime afdeling i Munkebo. Du er vores projektleder på projekterne med fokus på at hjælpe kunderne helt i mål på både større og mindre opgaver samt tilkomne ekstraarbejder. Ideelt set har du en baggrund som maskiningeniør, maskinmester, skibsmontør, klejnsmed eller tilsvarende med godt kendskab til den maritime sektor fra f.eks. værftsindustrien eller rederier. Stillingen oprettes som led i et generationsskifte, og der vil være en grundig oplæring i den første periode.

Projekterne foregår rundt om i Danmark og Europa, hvorfor der vil kunne være mindre rejseaktivitet. Kunderne er bredt funderet inden for den maritime sektor.

Dine opgaver:

  • Ledelse og motivering af egne timelønnede medarbejdere
  • Opsøgende på opgaver inden for teknisk isolering primært hos maritime virksomheder
  • Udarbejdelse af tilbudskalkulationer
  • Kontraktforhandlinger
  • Budget og økonomistyring, løbende fakturering
  • Udarbejdelse af tekniske beskrivelser, tegningsdokumentation samt øvrigt projektgrundlag
  • Planlægning af montage, arbejdsmiljøforhold og koordinering inkl. tidsplaner
  • Løbende opfølgninger og tilsyn på opgaverne samt deltagelse i projektmøder
  • Afslutning af projekter inkl. aflevering til kunden med fokus på god kundetilfredshed

Din profil:

Du har en praktisk tilgang til arbejdet og erfaring med at projektstyring i tæt samarbejde med kunderne med fokus på krav og regler i den maritime sektor. Du kan begå dig og bevare overblikket i et travlt og omskifteligt miljø, og samtidig sikre et godt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du er resultatorienteret med fagligheden i fokus og i den forbindelse god til at skabe fremdrift og overholde aftaler på projekterne. Du behersker dansk i skrift og tale, og kan ligeledes begå dig på engelsk i skrift og tale, samt har forståelse for teknisk dokumentation.

Du har en praktisk og systematisk tilgang til opgaverne. Du er udadvendt, opsøgende og energisk samtidig med, at du kan arbejde og træffe beslutninger selvstændigt. Du er desuden en habil bruger af Office-pakken.

Vi tilbyder:

Et selvstændigt og spændende job med varierende arbejdsopgaver, hvor du vil opleve masser af muligheder for både faglig og personlig udvikling. Kulturen i virksomheden er præget af en uformel omgangstone og en praktisk tilgang til løsning af opgaverne. Du vil få en grundig introduktion til Persolits fagområder og kernekompetencer.

Arbejdsstedet er med udgangspunkt Munkebo på Fyn. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt inkl. firmabil, sundhedsforsikring mv.

Er du interesseret?

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte projektleder Jan Aagaard på telefon 5157 2881 eller teknisk chef Casper Sengenbjerg på telefon 2080 6427. Send din ansøgning og CV til persolit@persolit.dk og angiv ”Projektleder, marine” i emnefeltet nedenfor. Samtaler vil blive afholdt løbende som ansøgninger modtages.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og hold dig opdateret