Home |
Print
Hovedkontor · Persolit Entreprenørfirma A/S · Lindøalléen 103 · 5330 Munkebo · Tlf.: 6597 4450 · Fax: 6597 6780 · persolit@persolit.dk (fakturaer mailes til faktura@persolit.dk)
Firma
01/01

BRUGERDREVET INNOVATION

På grund af stigende fokus på CO2-udledning og stigende energipriser er isolering et felt i stærk udvikling i disse år. Persolit er en del af denne udvikling, idet vi konstant udvikler nye løsninger i samarbejde med vores kunder.
Innovation og fornyelse hos os er brugerdrevet. Det betyder, at vi ser de nye muligheder for mere effektiv drift hos vores kunder. Det foregår navnlig i form af energibesparelser eller udnyttelse af energisparepuljer.
Et andet vigtigt kriterium er, at vedligeholdelse og reparation kan foregå, mens anlæg stadig er i drift. Derfor har vi blandt andet udviklet alternativer til sprøjteisolering af turbiner, hvilket anslået sparer vores kunder for 4 dages driftsstop.
Vi tilpasser naturligvis også løbende vores løsninger efter nye krav fra myndigheder og ideer fra vores kunder. Blandt andet har vi udviklet nye systemer og konstruktioner til lydisolering og støjreduktion, hvilket resulterer i bedre arbejdsmiljø og højere produktivitet blandt kundernes medarbejdere.
Kontakt
Kontakt - BRUGERDREVET INNOVATION
Per Rasmus Rasmussen
Adm. Direktør
 
Tlf. 
Mobil  21 40 96 85
pr@persolit.dk
Erik Jenlev
Økonomichef
 
Tlf.  63 10 52 02
Mobil  20 87 67 49
ej@persolit.dk