Home |
Print
Hovedkontor · Persolit Entreprenørfirma A/S · Lindøalléen 103 · 5330 Munkebo · Tlf.: 6597 4450 · Fax: 6597 6780 · persolit@persolit.dk (fakturaer mailes til faktura@persolit.dk)
Nyheder
01/01

21-09-2020

Persolit ansætter kendt branchemand

Vores afdeling i København har netop ansat Morten Engelbrecht fra firmaet Terton ApS. Morten har siden 2002 drevet sit eget isoleringsfirma fra Industriholmen i København og er kendt for at drive sin forretning dygtigt med et godt renommé hos kunderne. ”Det er hårdt og i perioder mere ensomt at drive en mindre virksomhed. Jeg er et meget socialt menneske og tidligere havde jeg et tættere samarbejde med kunder og forretningsforbindelser, hvor der også var tid og mulighed for at være sammen socialt. Det er af mange årsager blevet noget vanskeligere i dag”, fortæller Morten. Som 52-årig og med eget isoleringsfirma i 18 år har Morten fået lyst til at være en del af et større firma, hvorfor det er et ideelt match at blive ansat som projektleder hos Persolit. ”Jeg glæder mig til nye spændende udfordringer, hvor jeg kan bruge mine mange års erfaring fra branchen og mit eget firma, som jeg nu afvikler,” fortæller Morten.

Jens C. Henriksen, afdelingsleder for Persolit i København, glæder sig over, at Morten har lyst til at blive en del af holdet. ”Vi er inde i en rigtig spændende udvikling i Persolit, hvor vi styrker samarbejdet med rigtig mange kunder. Det kræver meget professionelt af os lige fra det tekniske og til det arbejdsmiljømæssige”, fortæller Jens. ”Vores projektledere er klædt godt på til at betjene kunderne, og jeg glæder mig til at få Morten og hans store erfaring ind på Persolit-holdet”.