Home |
Print
Hovedkontor · Persolit Entreprenørfirma A/S · Lindøalléen 103 · 5330 Munkebo · Tlf.: 6597 4450 · Fax: 6597 6780 · persolit@persolit.dk (fakturaer mailes til faktura@persolit.dk)
Nyheder
01/04 02/04 03/04 04/04

01-11-2012

Louisiana

Vi skaber kunst.

Persolit har indgået aftale med museet Louisiana om at levere og montere en islandsk pavillon designet af det islandske arkitektfirma Studio Granda i forbindelse med udstillingen New Nordic.

Pavillonen blev produceret og monteret i et tæt og konstruktivt samarbejde med en af Studio Grandas grundlæggere – Steve Christer.

Udfordringen i at opnå den ønskede form alene på baggrund af fasthold i bundpladen var spændende. Særligt set i lyset af arkitektens krav til montage af en 130 kg lavasten i toppen.

Udstillingen kan ses fra den 29.06.2012 - 04.11.2012 hvorefter Persolit skal demontere kunstværket da det efterfølgende skal udstilles på museum i Washington D.C i USA.
New Nordic er både et moderne blik og en mangfoldig fortælling om, hvordan vi bygger i Norden i dag og hvordan vi indretter os som både mennesker og samfund.

New Nordic fokuserer i tre hovedtemaer – det stedsbestemte, fællesskabet og det offentlige rum – på områder, hvor nordisk arkitektur virkelig har markeret sig i det første tiår af det nye årtusinde. Nyskabende bygninger og originale byrum vidner om en genfødt interesse for det lokale og regionale, men også om en klar afstandtagen fra den form for prestige-monumenter, der er opført så mange andre steder i verden. Antallet af kvadratmetre og facadernes signalværdi vægtes nemlig i Norden over for bygningers brugbarhed og forbrug – multifunktionalitet og miljø – og deres evne til at spille sammen med omgivelserne.

Persolit er en af landets førende leverandører inden for alle former for teknisk isolering. Med mere end 250 medarbejdere fordelt over syv afdelinger har Persolit en årlig omsætning på mere end 150 millioner kroner i både ind- og udland.